Een passie voor een vak, resulteert automatisch in een uitgesproken kennis over dat vak. Het is net dat wat INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN zo typeert.

Expertise & kennis voor iedereen

De bouwsector verandert voortdurend. De wetten en regels op gebied van HVAC-installaties evolueren steeds sneller. Doordat het team van INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN deze veranderingen en innovaties op de voet volgt, wordt u steeds accuraat en op maat geadviseerd. Wij begeleiden onze klanten ook bij het aanvragen van subsidies.

100% future proof

De toekomst van onze planeet belangt ons allemaal aan. Lang voor het een maatschappelijk thema werd, verdiepten we ons al in duurzame oplossingen die zo weinig mogelijk energie verloren laten gaan. Onze installaties van vandaag zijn gewapend voor de toekomst van morgen. Duurzaam én energiezuinig.

Ook op administratief vlak wordt deze lijn doorgetrokken en zetten we volop in op digitalisering.

Kwaliteit en duurzaamheid boven

Kwaliteit komt steeds op de eerste plaats. Wij garanderen een energiezuinige en duurzame installatie. U bent voor lange tijd geholpen, en ervaart hoe een kwalitatieve materiaalkeuze resulteert in een optimale werking van uw installatie.

Verwarming

Ventilatie

Airco

Sanitair