INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN brengt klimatisatie naar een hoger en duurzamer niveau

“Ons verhaal vindt zijn oorsprong in 2007. Als pas afgestudeerde jongeman startte ik in bijberoep met INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN” vertelt Jeroen Verschueren. “Ik maakte er toen al een erezaak van om altijd als eerste mee te zijn met de nieuwste technieken. HVAC-installaties kennen bijna geen geheimen voor mij, omdat ik mezelf en ons team nieuwe technieken blijf aanmeten.” 

“Dat voortdurende specialiseren wierp zijn vruchten af”, vult Sarah Vermeiren – sinds 2018 medezaakvoerder – aan. “Zijn bijberoep werd al snel een hoofdberoep en amper twee jaar later was INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN een volwaardige speler op de markt.

Onze projecten werden steeds uitdagender. De nood aan een bedrijfsterrein met magazijn drong zich op. Dat vonden we in de Bevrijdingslei in Kalmthout, waar ook ons kantoor is gevestigd. We beschikken over een grote en overzichtelijke ruimte waar we ons materiaal stockeren en vanwaar elke ochtend onze ploegen vertrekken. Ons kantoor biedt de mogelijkheid om in alle rust leveranciers en klanten te ontvangen."

Over ons
Over ons

“Maar dat is uiteraard niet de belangrijkste evolutie van ons bedrijf. De belangrijkste en meest onmisbare schakels van deze onderneming zijn onze mensen, stuk voor stuk experts die steeds prima en nauwkeurig werk afleveren. Want met de komst van steeds grotere nieuwbouwprojecten, werd ook de nood aan bijkomende werkkrachten na verloop van tijd een feit. Vandaag bestaat INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN uit een team van 12 mensen. Iedereen heeft zijn karakter en zijn eigen specialiteit. Bij elke job houden we rekening met beiden en zorgen we ervoor dat we de juiste ploeg samenstellen. Dat maakt van ons een hecht team met oog voor precisie, afwerking en detail”, vertelt Jeroen trots.

“Eigenlijk bestaat INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN uit 11 mensen, samen met onze 12de man hebben we in 2018 GEOKLIMA opgericht. GEOKLIMA is gespecialiseerd in duurzame klimatisatie, met een focus op warmtepompen en airco. Het spreekt voor zich dat GEOKLIMA en INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN hand in hand werken en vaste partners van elkaar zijn”, benadrukt Sarah.

“Wij zijn erg trots om te zeggen dat INSTALLATIETECHNIEK VERSCHUEREN vandaag een gezond en groeiend bedrijf is, waar we elke dag het beste van onszelf geven. We beschikken dan ook over de nodige diploma's, attesten en certificaten aangaande warmtepompen, koeltechnieken, domotica sturingen, gas en andere HVAC-installaties. Ook blijven we innovaties en nieuwe technieken steeds op de voet volgen en investeren we in de opleiding van nieuwe collega’s.”

Verwarming

Ventilatie

Airco

Sanitair